BESTELLEN EN BETALEN

In de winkelwagen krijgt een detail en overzicht van uw bestelling.  

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.  

Bij levering krijgt u een gedetailleerde factuur met de prijzen exclusief BTW.  De BTW wordt onderaan bijgerekend.  Op die manier heeft u inzicht in de BTW toeslag en kunt u indien mogelijk de factuur inbrengen in uw boekhouding.

Alle producten zijn leverbaar, met elk een specifieke levertermijn.

Onze voorraad staat niet altijd op locatie.  De levertijd varieert hierdoor en is verschillend voor ieder product van 7 werdagen tot maximaal 45 werkdagen.  U kunt steeds de verwachte levertermijn navragen.

De aangegeven prijs op onze webshop is de prijs af bedrijf

De verzendkosten voor ieder product zijn afhandelijk van het volume (omvang) en totale grootte van de bestelling.  

Indien u verkiest dat Instant Green de levering dient uit te voeren, dan zoeken wij de meest optimale manier.  Wij maken u dan voor de levering apart een offerte. De levering gebeurt dan op werkdagen tussen 8.00 h en 18.00h.  Voor andere levertijdstippen spreekt u best persoonlijk af.

Om snel inzicht te krijgen in de verzendkosten rekent u vanaf Bilzen tot de plaats van afleveren het aantal kilometers (u kunt dit doen via maps.google) en vermenigdvuldigt u deze kilometers met een coefficent € 0.50.  

De uitvoering en organisatie van uw bestelling start na het ontvangen van de betaling op onze bankrekening;  SWIFT= KREDBEBB en IBAN = BE31 7330 5540 8955

Heeft u bijkomende vragen, bel mij dan geurst, ik help u graag:  +32 (0)472 717 452

Josiane