LIVE PICTURE

LIVE PICTURE

De Picture

Planten hebben gezondheidsvoordelen en dragen bij aan het gevoel van welzijn, maar kunnen waardevolle ruimte in beslag nemen. Daarom heeft Mobilane LivePicture® ontwikkeld. 

.

Buiten de gezondheids voordelen en de ruimtebesparende oplossing is LivePicture® ook nog eens een sierraad aan de muur en eenvoudig te onderhouden. Zo zijn de cassettes met planten in een handomdraai te verwisselen. En hebben de planten slechts om de zes weken water nodig. 

.

Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten zes weken lang van water te voorzien. LivePicture® kan dan ook overal worden geplaatst. De planten in LivePicture® bieden een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes verwijderen.

.

Gelukkiger door groen!

Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers met een groene werkomgeving zich gezonder voelen. Dat niet alleen: ze zíjn ook gezonder, zijn productiever, melden zich minder vaak ziek en herstellen sneller van stress. Groen is dus méér dan een luxe product, het werkt gezondheidsbevorderend. Bovendien voelen mensen in een groene werkomgeving zich veiliger. LivePicture® is dus niet alleen fraai om naar te kijken, maar draagt dus ook bij aan de gezondheid van uw werknemers. Een investering die zichzelf op termijn dus terug verdient. 

.

Het systeem

LivePicture® bestaat uit een frame dat standaard in 3 verschillende kleuren geleverd kan worden. In het frame worden de planthouders gehangen, waarin de planten worden geplaatst. Door de verwisselbare planthouders heeft u de mogelijkheid om met het wisselen van de seizoenen snel en eenvoudig de planten te wisselen. LivePicture® is eenvoudig aan iedere muur te bevestigen met slechts drie schroeven.