Govawall

Govawall

De Govawall®-tuinschermen van Govaplast zijn echte toppers. Ze bestaan uit massieve palen en planken uit gerecycleerd plastic van hoge kwaliteit. Waarom ze een must zijn voor je tuin en bijdragen aan een gezellig buitenleven? Dat ontdek je hier.

Privacy troef

In onze tuin of op ons terras komen we volledig tot rust. Genieten van een goed boek in het zonnetje, gezellig samen zijn met familie en vrienden of een heus tuinfeest. Wat je ook doet, je wil natuurlijk geen pottenkijkers. De Govawall®-tuinschermen zorgen voor privacy en schermen je tuin op sierlijke manier af.

Handig (want onderhoudsvrij!)

Zonnestralen, regen, hagel, … Govawall® is bestand tegen alle weersomstandigheden. De tuinschermen bestaan uit gerecycleerd plastic, wat ze bovendien rotvrij maakt. Zouten en zuren maken geen schijn van kans. Bovendien hebben de schermen heel weinig onderhoud nodig. Je hoeft ze niet jaarlijks op te schuren of te vernissen. Al wat je moet doen, is volop genieten van de rust en privacy in je tuin.

Een sierlijke geluidsbarrière

Aan een drukke straat of in een levendige wijk kunnen de decibels oplopen. Geluidsoverlast kan best wel een domper zijn op je tuingenot. Ook daar hebben we aan gedacht. De Govawall®-tuinschermen zijn massief en vormen daardoor een geluidsbarrière in je tuin. Zo kun je het hele jaar door in alle rust genieten!

Natuurlijke uitstraling

Hoewel de tuinschermen gemaakt zijn van gerecycleerd plastic hebben ze toch een natuurlijke look en textuur. Je hebt de keuze uit vijf neutrale kleuren, waardoor de Govawall®-tuinschermen in elke omgeving opgaan.

Wist je trouwens dat we voor de profielen een garantieperiode van tien jaar bieden? Zo ben je er zeker van dat je een stevig en kwalitatief product in huis – of liever in de tuin – haalt. Alle garantievoorwaarden kun je hier nalezen.